dimecres, 23 de març del 2011

EDITORIAL NOVA ERA

Els alumnes de 2n de batxillerat artístic i escènic vam anar fins a l'Hospitalet per anar a visitar una editorial anomenada Nova Era.
Nova Era és una editorial molt ben qualificada i que té molt prestigi. L'edifici és immens i està repartida en dues naus, una és en la que es retoquen les fotografies i s'evalua la seva qualitat, s'imprimeixen les pàgines i s'empaqueten per transportar-les fins a la següent nau. L'altra nau és específica per enquadernar i relligar les pàgines de la manera que sigui: cosides, enganxades, grapades...
Nosaltres les vam veure totes dues, però la nau que més em va agradar va ser la primera, ja que vam tenir poc temps per visitar la segona i com que hi havia gent treballant amb les màquines, no es podia veure massa clar el procés. A la primera nau vam poder observar com s'escanejàven les fotografies i els tipus d'escàner que hi ha, els papers que existeixen, com s'analitzen els colors i les pigmentacions i qualitats de les fotos. També vam veure les màquines que utilitzen per imprimir les pàgines amb bona qualitat, feien que passés per cadascun dels colors primaris.
La veritat és que ens va servir d'ajuda, sobretot per aprendre algunes paraules que fins ara no sabia o no entenia, També vaig a prendre a diferenciar una bona qualitat d'impressió de foto d'una dolenta o de mala qualitat. La part que més em va agradar va ser quan vam veure les màquines per imprimir situades a la planta baixa de la primera nau.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada